Spletna trgovina pri polulanem plotu

best free magento theme

Preskoči glavno vsebino »

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Splošni pogoji in uporaba e-trgovine

Podjetje vam preko elektronske prodaje nudi aktualno ponudbo pasje in mačje hrane, pasje opreme ter pasjih in mačjih igrač. Nudimo ugodne cene ter hitro dobavo, hkrati pa enostaven nakup, dostopen 24 ur dnevno. Uporaba storitve je brezplačna.

Uporabnik e-trgovine ima svoje uporabniško ime in geslo. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo svoje geslo uporabljal le on oziroma oseba, ki ga zastopa.

 

Naročilo

Kupec lahko poslano naročilo prekliče v roku dveh ur po naročilu. Po preteku predpisanega časa preklic naročila ni možen. Ob naročilu kupec prejme predračun, katerega veljavnost je 2 dni.

Ob naročilu se predračun samodejno pošlje na naročnikov elektronski naslov. Naročilo-predračun, se hrani v naši podatkovni bazi. Če je kupec pomotoma izgubil/izbrisal predračun, mu ga lahko pošljemo še enkrat.

 

Zavrnitev naročila
- Podjetje lahko v primeru, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, le-tega zavrne in o tem obvesti kupca po elektronski pošti.
- Naročilo se zavrne, če ni oddano s pravili nakupa.

 

Minimalni znesek nakupa: 5 EUR

 

Plačilni pogoji:

Plačilo naročenega blaga lahko kupec izvrši na naslednja dva načina:

- plačilo po predračunu na TRR podjetja. Predračun kupec prejme v poštni nabiralnik po potrditvi naročila.

- plačilo po povzetju (plačilo dostavni službi).

Ob plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna strošek vplačila po njihovem veljavnem ceniku (0,96 € ali 1% vrednosti). Kurirska služba GLS stroškov vplačila ne zaračunava.

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili.

 

Jezik v katerem se sklene pogodba: Slovenščina

 

Prevzem in dostava:

Dobavni rok je do 3 delovne dni od prejetega naročila, če je blago na zalogi. Blago se dostavi v podjetje ali na dom kupca, skladno s ceno dostave.

- Preko Pošte Slovenije: Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času. V kolikor kupec želi dostavo po 16. uri, mora pri naročilu napisati opombo. Storitev po 16. uri spletna trgovina Pri Polulanem Plotu zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. Storitve popoldanske dostave ne omogočajo vse pošte v Sloveniji.
V primeru, ko Vas ni doma, poštar v Vašem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim lahko nato pošiljko prevzamete na Vaši pošti. Pošiljka Vas bo na pošti čakala 15 dni.

- Preko dostavne službe GLS oz. DPD:Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času, zato pri naročilu navedite naslov dostave, kjer boste v tem času dosegljivi. V primeru, ko ni nikogar doma, dostavljalec v nabiralniku pusti listek s telefonsko številko, na kateri lahko naročite ponovno dostavo, lahko tudi na drug naslov v Sloveniji. Ponovna dostava je brezplačna. Na Vaš klic bo dostavna služba čakala 4 dni, nato bo paket vrnjen pošiljatelju. GLS oz. DPD ne zaračunavata stroška transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju.

 

Cena dostave:

Cena dostave za naročila nad zneskom 45 EUR je brezplačna, pod tem zneskom naročila pa je cena dostave enotna in sicer 4 EUR.
Ob plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna strošek vplačila po nijovem veljavnem ceniku. Dostavna služba GLS stroška vplačila ne zaračuna.

Stroška dostave ne zaračunamo pri naročilu darilnega bona, kot edinega naročenega artikla, tudi, če je znesek nakupa manjši od 45 €.

 

Sklenitev prodajne pogodbe:

Podano naročilo za nakup pomeni sklenitev prodajne pogodbe. Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja MikroTeh Igor Gorjup s.p., Novi trg 11, 3000 Celje. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na info@pripolulanemplotu.si kadarkoli in v roku pet let od opravljenega naročila. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

 

Garancija:

Podjetje jamči za kakovost blaga z garancijo uvoznika oz. proizvajalca blaga.

Za izgubljene podatke ne odgovarjamo.

 

Vračilo blaga:

Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni, ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 15 dneh. Po obvestilu o odstopu od pogodbe morate blago vrniti v roku 30 dni. 
Blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen pa mora biti originalni račun. Možnost vračila ne velja za pasje torte in pasje piškote in prav tako ne velja za izdelke, narejene po željah stranke.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

Varnost osebnih podatkov:

Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov. Uporabljeni bodo le za potrebe podjetja pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativnega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo.

 

Spletni piškotki:

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran.

Uporabljamo naslednje piškotke:

1. Piškotki spletne strani www.pripolulanemplotu.si

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

Podjetje

frontend

Ključnega pomena za delovanje spletne trgovine:

Frontend piškotek je nameščen s strani sistema spletne trgovine pripolulanemplotu.si. Piškotek vsebuje ID seje na strežniku in se uporablja za preverjanje veljavnosti uporabniškega računa.

Ob zaprtju brskalnika

MikroTeh Igor Gorjup s.p.

external_no_cache

Ključnega pomena za delovanje spletne trgovine:

External_no_cache piškotek zagotavlja, da so uporabniku posredovane aktualne informacije in slike produktov.

Ob zaprtju brskalnika

MikroTeh Igor Gorjup s.p.

 

2. Piškotki zunanjih spletnih strani/servisov (piškotki tretjih)

Ime piškotka

Namen

Čas piškotka

Podjetje

_utma

Statistika ogledov spletne strani

2 leti

Google Analytics

_utmb

Statistika ogledov spletne strani

30 minut

Google Analytics

_utmc

Statistika ogledov spletne strani

Ob zaprtju brskalnika

Google Analytics

_utmz

Statistika ogledov spletne strani

6 mesecev

Google Analytics

 Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Vsebina strani 

Trudimo se, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa ne dajemo garancije za točnost informacij, prav tako ne prevzemamo nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletne trgovine. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo vedno dejanskega stanja kot so barve, dodatna oprema...

 

REKLAMNA SPOROČILA [spam]
Ne pošiljamo SPAM sporočil! Pošiljamo sporočila našim zvestim uporabnikom, ki so ob registraciji izbrali opcijo "Želim prejemati obvestila".

MikroTeh Igor Gorjup s.p., Novi trg 11, 3000 Celje